After work Mingla

Bjud in till Sara Mingelmat

Välj vårt After Work-paket! Allt kommer upplagt och klart, du kan själva vara en del av festen.

Bjud in dina vänner eller arbetskamrater på ett mingel och låt oss fixa maten. After work-paketet är perfekt att äta vid ett stående mingel. Shrimp rollen  är kryddig, saftig och riktigt smarrig. Tillsammans med lite chips har du här allt du behöver för en härligt after work eller ett mingel.

Denna buffé passar

när du har gäster som står/minglar
när du vill ha minimala förberedelser
när dina gäster inte förväntas äta en full måltid

leverans tid

Köpa online produkter på hemsidan

24 timmar leveranstid (Tillfällig)

Exempel: Beställ  14:00 måndag och  ditt beställning senast kl 14:00 dag efter(tisdag)

Beställa till fest

Vi tillagar dina beställningar från grunden på fina råvaror. Vi är glada om vi får er beställning så tidigt som möjligt, helst 4 vardagar innan beställningsdag. Självklart tar vi beställningar senare men då kan vi inte garantera hela vårt utbud. Råvaror skall inhandlas, tillagas och marineras osv. Vi levererar maten hem till er eller till din fest lokalen.

Se till att priset är exklusive moms. Ni få betala online, kontant eller  mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto.

I de flesta fall kommer vår mat upplagd i korgar eller som vi kommit överens om. Det är bara att ställa på bordet !

 Vi använder oftast träbrädor. Vi har även två andra val för plock & mingel. Vackra silverfat eller härliga träbrädor som vi bränt av snyggt. Om ni vill dukning till er fest extra avgift tillkommer.

OBS! Vi kan inte ta ansvar för om någon är kraftigt allergisk. Sara Mingelmat Catering verkar i ett restaurangkök och då kan råvaran kontamineras.

Nu kan man köpa till lyxengångsplastskålar i alla möjliga tuffa former, de lyfter upp tillställningen till en helt annan nivå. Perfekt om man vill gå runt och mingla samt äta på stående fot. Lite lyxigare och lite dyrare. Önskas dessa så tillkommer det en kostnad på 25:-/p.

Vi lägger upp i passande skålar, korgar och fat.

Beräkna

ca: 2-3 plockmat eller 4-6 canapeér per person för en kortare cocktail,

ca: 4-6 plockmat eller 6-8 canapeér per person för en längre cocktail,

ca: 6-8 plockmat eller 10-12 canapeér per person som en middag.

Ni väljer er smakfavorit nedan – vi väljer gärna passande produkter till respektive plock.

Det finns några huvudtyper av  persiska  mingelmat med persisk namn. Allt från plock, canapéer och snittar har information under produkter.

Välkommen till Sara Mingelmat matvärld!

Lika bra hela vägen fram – våra leveransområden

PLOCKMAT FÖR MINGEL PARTY & FEST

Mingelbuffé eller kalla det plockbuffé
Kärt barn har många namn! Plockmat och munsbitar passar mycket bra att kombinera i en buffé. Toppen för ett mingel där gästerna kan cirkulera och samtidigt äta av allt det goda! Variationen gör också att alla dina gäster säkert hittar flera rätter som blir just deras favoriter. Buffén är självklart kompletterbar med ännu flera rätter om så önskas. Kanske har du både veganer och vegetarianer på din tillställning, då gäller det att anpassa rätterna en aning.

Mingel- & plockbuffé 1
Mingel- & plockbuffé 2
Mingel- & plockbuffé 3

Födelsedags Fest

Födelsedagens fest

Vår Plockbuffé passar perfekt när du vill ha lite Födelsedags Fest!