Posted on

OM Sara Mingelmat

Sara Moradi
Flyttade till Sverige 2015 och studerade svenska språk och samtidigt arbete. Sara Moradi började sin kulinariska karriär och arbetade för persisk restaurang i Iran och i början av 90-talet.
Hon började laga mat hemma och var inte så länge värd för minnesvärda middagar för vänner och familj.
Hennes kärlek till mat och matlagning blev en besatthet när hon blev utsatt!
Sara fick sin licens som kock på Iran chef International Academy och flyttade sedan till Sverige.
Hon bestämde sig för att starta en bästa iranska restaurang i Sundsvall men förlorade pengar på grund av att restaurangförsäljaren fuskade i Sundsvall.
Orolig över de kränkande miljöerna i många situationer, arbetslös och uttråkad tid hemma från sist hänt och förlora pengar, beslutade Sara att starta en restaurang på egen hand, där hälsan och lyckan för sina kunder var kärnan i varje beslut och recept. Hon fick hjälp av sin man att skapa en webbplats.
Sara beslutade att tillhandahålla iransk mat i ny typ av fingermat och all typ av svensk, italiensk och iransk mat med bästa kvalitet på material och kärlek i matlagning.