Mingelmat produkter

24 timmar leveranstid (Tillfällig)

Exempel: Beställ  14:00 måndag och få ditt beställning senast kl 14:00 dag efter(tisdag)

Vi tillagar dina beställningar från grunden på fina råvaror. Vi är glada om vi får er beställning så tidigt som möjligt, helst 24 timmar innan beställningsdag. Självklart tar vi beställningar senare men då kan vi inte garantera hela vårt utbud. Råvaror skall inhandlas, tillagas och marineras osv. Vi levererar maten hem till er eller till din fest lokalen.

Se till att priset är exklusive moms. Ni få betala online, kontant eller  mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto.

I de flesta fall kommer vår mat upplagd i låda eller korgar.

OBS! Vi kan inte ta ansvar för om någon är kraftigt allergisk. Sara Mingelmat Catering verkar i ett restaurangkök och då kan råvaran kontamineras.

Nu kan man köpa till lyxengångsplastskålar i alla möjliga tuffa former, de lyfter upp tillställningen till en helt annan nivå. Perfekt om man vill gå runt och mingla samt äta på stående fot. Lite lyxigare och lite dyrare. Önskas dessa så tillkommer det en kostnad på 25:-/p.

Vi lägger upp i passande skålar, korgar och fat.

Beräkna

Ca: 2-3 plockmat eller 4-6 canapéer per person för en kortare cocktail

Ca: 4-6 plockmat eller 6-8 canapéer per person för en längre cocktail

Ca: 6-8 plockmat eller 10-12 canapéer per person som en middag.

Ni väljer er smakfavorit när beställa – vi väljer gärna passande produkter till respektive plock.

Det finns några huvudtyper av  persiska  mingelmat med persisk namn. Allt från plock, canapéer och snittar har information under produkter.

Välkommen till Sara Mingelmat matvärld!